Ontdek onze champagnes

Een smakelijke reis naar het hart van de Champagne

Voyage 360

1/3 Chardonnay 1/3 Pinot Noir 1/3 Pinot Meunier

De allemansvriend onder de Sanger champagnes. Perfect geschikt als borrel of aperitief. Door de toegankelijkheid van deze champagne combineert hij perfect met een breed smaken palet.

Pères d'Origines

50% Chardonnay 50% Grands Crus Pinot Noir

Het zijn onze Founding Fathers die deze crus hebben bijgedragen toen ze onze coöperatie oprichtten. Daarom hebben we besloten om deze cuvée een naam te geven in hun eer: Pères d’Origines (wat ‘Founding Fathers’ betekent).

Terroir Natal

100% Chardonnay Grand Cru

Het dorp Avize, geklasseerd als Grand Cru is het geboorte-terroir van Champagne Sanger. Daar gedijen Chardonnays, omdat ze profiteren van de gunstige blootstellingen van de Côte des Blancs. Deze Blanc de Blancs Grand Cru is op de typische Chardonnay-wijnen manier, gemaakt van druiven geteeld op kalksteen.

Triangle Mineral

100% Chardonnay Grand Cru Millésime

De mineraliteit van deze cuvée is kenmerkend voor de streekgrond van Champagne en schijnt door in een opmerkelijke drievoudige combinatie genaamd ’the Mineral’ Triangle impliceert een druivensoort die één keer in het jaar, van één perceel geplukt wordt. Deze uitzonderlijke jaargang van de wijngaard van Avize Viti Campus is de typische rijpe Chardonnay.

Tango Paradoxe

90% Chardonnay 10% Pinot Noir

In deze cuvée past de hoekigheid van de Chardonnays naadloos in de romigheid en rondheid van de Pinot Noirs, wat resulteert in een perfecte balans. Het dansen van de tango is zowel dynamisch als elegant. Dat geldt ook voor de interactie tussen de naast elkaar geplaatste kenmerken van deze twee variëteiten, omdat ze prachtig samengaan om een gedurfde rosé te creëren. Wat een (Tango) Paradox! Wees in de mond klaar om een uitbarsting van rood fruit en de elegantie van Chardonnay te ervaren.